WEB DESIGN

Webdesign + SEO (Search Engine Optimization)

Realizam web-site-uri și ne ocupam de optimizarea acestora pentru motoarele de căutare (ex. GOOGLE) (SEO) –  (manipularea favorabila a pozitiei paginii în motoarele de căutare).
Credem cu tarie ca în secolul XXI este vital ca orice companie, indiferent de cifra de afaceri și de numărul de salariati sa poată dețina un instrument de comunicare și marketing atât de important ca web-site-ul, în aceasta era a comunicatiei digitale integrata. Acesta este un pod de legătură internațional intre companie și clienți, de pretutindeni –  neexistand bariere impuse cum sunt cele fizice (locatie, fus orar, granite). Oferim servicii de web-design, de la conceperea structurii și interfetei grafice pana la finalizarea programării și introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul site-ului – imagine, text (limba romana, engleza, germana), fisiere și alte elemente.

Layout Site

Layout-ul reprezintă partea vizuala  a unui website – grafica. Formeaza scheletul unui site – structura și spațiul în care elementele de design trebuie sa își îndeplinească rolul. Mistraz Consultanta ofera servicii profesionale de layout design și creatie publicitara. Lucram cu cei mai buni profesionisti și ne asiguram ca impactul noului web-site va fi cel mai favorabil pentru imaginea  dumneavoastră.  Credem cu tarie ca layout-ul unui site trebuie să fie simplu, dar nu simplist, scalabil automat (RWD), indiferent dacă utilizatorul folosește o tableta, PC sau telefon mobil de tip smartphone. Abordarea noastră în designul unui web-site are ca ținta, crearea acelor site-uri care pot sa asigure o experiența vizuala optima – ușurința în citire și o navigație cu minimul de redimensionari.
Colaborarea cu echipa noastră trebuie sa adauge un plus de valoare companiei clientului nostru.

Pentru noi, fiecare client este unic!