SERVICII FOTO-VIDEO

Servicii foto

Realizam fotografii profesionale: fotografii de produs, fotografii de prezentare, fotografii pentru evenimente, fotografii comerciale și publicitare. Acest serviciu se adreseaza tuturor ce vor servicii foto digitale de calitate. Oferim servicii de postproductie foto.

Corporate video

Corporate Video se refera la toate materialele de comunicare audio-vizuale interne sau externe ale unei companii sau organizații pubice sau private.
Motivele pentru care se realizeaza acest tip de proiect (instrument de comunicare proactiv) este de a  prezenta publicului ținta un nou produs sau serviciu al companiei, aducerea la cunoștiința asupra clientilor despre ofertele/serviciile organizatiei, trimiterea unui mesaj de credibilitate clientilor companiei, partenerilor sau investitorilor.
Procesul de producție al unui Croporate Video conține 3 etape:
1. Resarch / Pre-productia include pasii către elaborarea scriptului
2. Video Productia este transpunerea pe peliculă a conținutului de idei din scenariul regizoral, la capătul unui proces complex artistic și în același timp industrial.
3. Post-productia reprezintă editarea audio-video. Aceasta include inregistrarea unei voci-audio, adaugarea de grafica și compunerea unei melodii. Mistraz ofera dublaj audio în limbile germana și engleza cu vorbitori nativi în aceste limbi.

Filmari/fotografii aeriene

Mistraz Consultanta este specializat în a crea un produs care ofera companiei dumneavoastră unicitate și integritate. Filmarile aeriene sunt realizate cu drone speciale, operate de la sol cu radio-comanda, fiabile, stabile realizand cea mai rapidă și accesibilă tehnologie din acest domeniu. Efectul unei filmari aeriene este unic, neputând fi realizat de la sol. Filmarile sunt efectuate cu respectarea legilor in vigoare, pe teritoriul national.

Filmari documentare

Filmul documentar este productia cinematografica fără actori, realizarea bazandu-se pe filmarea unor persoane, evenimente, peisaje sau obiecte din realitate. Reprezintă o sursa foarte buna de informare, reprezentând o realitate mai puțin cunoscută a anumitor evenimente ce s-au petrecut de-a lungul anilor.

Animație 3D

Realizam animație 3D în funcție de cerintele clientului nostru. Echipa noastră reușește sa transmita viața, culoare și efecte extraordinare aducand un plus de energie în compania/organizatia dumneavoastră.