SERVICII EDITORIALE

Revista

Agenția Mistraz Consultanta privește revista ca pe un instrument de comunicare eficient atât în cadrul companiei (intern) cât și extern (relația dintre compania și clienți/potentiali clienți). Revista este un instrument de prezentare, în detaliu, tiparit a companiei, ea poate fi folosită, pe lângă pliante și brosuri, la orice eveniment, targ, seminariu, expozitie la care compania participa /organizeaza.
Editata în bilingv (engleza-germana), are rolul de pozitionare a companiei pe piața europeana, printr-o abordare proactiva.
Subiecte abordate: interviuri cu persoane cheie din companie/clienti, recenzie de produs, povești din spatele proiectelor speciale, istoric, indici bursieri și legislativi (după caz), știri despre inovatii în domeniu, ecologie, testimoniale.
Asiguram design profesional, în conformitate cu identitatea grafica unitara a companiei, plin de inspiratie și fotografii uimitoare, alb-negru sau color.
Formele, dimensiunile, numarul de pagini, suportul de imprimare este ales de către client, oferim consultanta de specialitate în acest sens.

Newsletter (e-mail marketing)

Companiile/organizatiile folosesc newsletter-ul pentru a transmite informații publicului ținta. Este un excelent instrument de loializare și modul ideal de a informa clientii/potentialii clienti în legătura cu orice noutate a companiei. Fiecare newsletter care promoveaza un produs nou are nevoie de o prezentare care sa starneasca interesul cumparatorului. Mistraz Consultanta ofera servicii de newsletter profesionale și de încredere, folosind baza de date reale, acestea putand fi targetate după regiune, profil, sex, vârsta.

Brosura

Brosura reprezintă o forma de marketing directa și este una din cele mai eficiente metode de captare a atentiei a publicului ținta. Scopul brosurii este sa detalieze istoricul, produsele și serviciile companiei. Mistraz Consultanta ofera servicii de tiparituri digitale în scop publicitar.

Pliant

Este modul standard de promovare a companiei dumneavoastră. Pliantele sunt utile atunci când promovati evenimente, campanii, locatii, produse și servicii.